Foredrag og behandlinger med veterinærekiropraktor Oddrun Runde fra Fjellveteriæren

Fredag 6.september kommer Oddrun Runde til å holde foredrag om kiropraktikk og hundens bevegelser.
Det vil også bli satt opp mulighet for behandlinger fredag og lørdag.

Våre fuglehunder er toppidrettsutøvere som trenes hardt gjennom hele året, og mange av disse går rundt med vondter som vi ikke ser. Disse vondtene kan være med på å at hunden ikke presterer sitt beste under jakt og prøver.

Har du opplevd at hunden har dårleg fraspark? Eller ikke vil apportere ? Får trekk for dårlige bevegelser på utstilling ? Eller at du syns den mangler det siste lille trøkket som den tidligere har hatt?

Oddrun driver Fjellveterinæren på Haukeli og har siden 2010 har jobbet aktiv med veterinærkiropraktikk, først og fremst med hest og hund.  Kiropraktikk er en behandlingsform som utføres med hendene. Der en jobber med, og ikke mot, kroppens egne balanse.

Å jobbe med dyrekiropraktikk er å undersøke, og behandle områder i kroppen som ikke fungerer som de skal. Fordi veterinærkiropraktoren kan kjenne forandringer i leddbevegelse før du ser symptomene, er dyrekiropraktikk viktig også i forebyggende helsearbeid for dyrene. Den firbeinte får hjelp til å bevare bevegelighet, og å ta vare på helsen sin gjennom veterinærkiropraktikk.

NB! Hunder som skal starte under NM kan ikke behandles med kiropraktikk da dette går under NKK sitt antidopingreglement

Vi gleder oss til å ha besøk av Oddrun under NM!

Ønsker du å sette opp behandlinger under NM  ta kontakt med Fjellveterinæren 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *